+36 20 809 5974 info@balaton-pictures.hu 8200 Veszprém Lóczy Lajos utca 36/C 1/4

Hosszú távú videós tartalomgyártás

 Az évek alatt rendszeresen kaptam megkereséseket különböző projektekkel kapcsolatban, és sokszor érkezett visszajelzés arról, hogy milyen jó lenne, ha havonta minőségi videós tartalommal lehetne jelentkezni. Igyekeztem elkészíteni egy csomagot, amiben havi egy forgatás és vágás is szerepel. Így sosem maradtok minőségi videós tartalom nélkül. Mivel pedig hosszú távú partneri megállapodást kötünk, így kedvezményes díjon tudom ezt kínálni. 

Mi van a havi csomagban:

  • Havi egy profi videóforgatás (YouTube / Facebook / Instagram/ LinkedIn)
  • Küld el 2 saját videódat, amit megvágok és szerkesztek
  • Havi egy óra online kreatív meeting
  • Ajándék első forgatáson profi fotózás

A csomagajánlat havi 150 000 Ft díjon elérhető, 12 hónapos szerződéskötés esetén.

Kiknek ajánlom:

Tökéletes választás cégeknek magánszemélyeknek, megjeleni az új média piacon.

Szerezz több nézőt, növeld a márkád ismertségét és élvezd a hatékony online kommunikációt a segítségével. Ha a következő célcsoportok közül bármelyikbe tartozol, a videó tartalom gyártás neked való!

  • Vállalkozások és kisvállalkozások: A videók hatékony eszközök a vállalkozások számára, hogy bemutassák termékeiket vagy szolgáltatásaikat, növeljék az értékesítést és elérjék a potenciális ügyfeleket. A kisvállalkozások számára különösen fontos a költséghatékony marketing, és a videó tartalom gyártás segít kiemelkedni a versenytársak közül.
  • Márkák és nagyvállalatok: A nagyvállalatok és márkaépítők számára a videó tartalom gyártás alapvető eszköz a brandépítésben és a tartalommarketingben. A kreatív videók segítségével erősíthetik az üzenetüket, megragadják a nézők figyelmét és elkötelezett rajongókat teremthetnek.
  • Szellemi tulajdon és kreatív ipar: A film- és televízióipar, valamint a zeneipar szereplői számára a videó tartalom gyártás alapvető fontosságú. A minőségi videók segítségével bemutathatják a művészetüket, megörökíthetik a produkciókat és elérhetik a szélesebb közönséget.
  • Oktatási és online kurzusplatformok: Az oktatási és online kurzusplatformoknak a videó tartalom gyártás a leghatékonyabb módja a tudás átadásának. A képernyőn megjelenített információ segítségével könnyedén érthetővé tehetik az összetett témákat, és izgalmas tanulási élményt nyújthatnak a hallgatóknak.
  • Influencerek és személyes márkaépítők: Az influencerek és személyes márkaépítők számára a videó tartalom gyártás a siker kulcsa. Ezzel a módszerrel megmutathatják személyiségüket, értékeiket és érdeklődési körüket, és közvetlen kapcsolatot építhetnek ki követőikkel.

Ha valamelyik célcsoportba tartozol, a videó tartalom gyártásra neked van szükséged! Fedezd fel a lehetőségeket, hozd létre a lenyűgöző videó tartalmakat és tartsd a nézőidet lebilincsben!


Tetszik a hosszú távú videótartalomgyártás ötlete, de nem ez a csomag, ami érdekel? Nézz körül a weboldalon, és közösen létrehozunk egy személyre szabott ajánlatot.