+36 20 809 5974 info@balaton-pictures.hu 8200 Veszprém Lóczy Lajos utca 36/C 1/4

Hosszú távú tartalomgyártás

Social média Tartalomkezelése havi videó gyártással!!

Tökéletes választás cégeknek magánszemélyeknek, megjeleni az új média piacon.

Mi van a havi csomagban:

  • Havi egy profi videó
  • 6 szerkesztett poszt
  • Social Média Tartalomkezelése
  • küld be 2-3 saját videódat, Amit Szerkesztünk és Megvágunk
  • Havi egy óra kreatív meeting

Fedezd fel a videó tartalom gyártás izgalmas világát velünk! Szerezz több nézőt, növeld a márkád ismertségét és élvezd a hatékony online kommunikációt a segítségével. Ha a következő célcsoportok közül bármelyikbe tartozol, a videó tartalom gyártás neked való!

  1. Vállalkozások és kisvállalkozások: A videók hatékony eszközök a vállalkozások számára, hogy bemutassák termékeiket vagy szolgáltatásaikat, növeljék az értékesítést és elérjék a potenciális ügyfeleket. A kisvállalkozások számára különösen fontos a költséghatékony marketing, és a videó tartalom gyártás segít kiemelkedni a versenytársak közül.
  2. Márkák és nagyvállalatok: A nagyvállalatok és márkaépítők számára a videó tartalom gyártás alapvető eszköz a brandépítésben és a tartalommarketingben. A kreatív videók segítségével erősíthetik az üzenetüket, megragadják a nézők figyelmét és elkötelezett rajongókat teremthetnek.
  3. Szellemi tulajdon és kreatív ipar: A film- és televízióipar, valamint a zeneipar szereplői számára a videó tartalom gyártás alapvető fontosságú. A minőségi videók segítségével bemutathatják a művészetüket, megörökíthetik a produkciókat és elérhetik a szélesebb közönséget.
  4. Oktatási és online kurzusplatformok: Az oktatási és online kurzusplatformoknak a videó tartalom gyártás a leghatékonyabb módja a tudás átadásának. A képernyőn megjelenített információ segítségével könnyedén érthetővé tehetik az összetett témákat, és izgalmas tanulási élményt nyújthatnak a hallgatóknak.
  5. Influencerek és személyes márkaépítők: Az influencerek és személyes márkaépítők számára a videó tartalom gyártás a siker kulcsa. Ezzel a módszerrel megmutathatják személyiségüket, értékeiket és érdeklődési körüket, és közvetlen kapcsolatot építhetnek ki követőikkel.

Ha valamelyik célcsoportba tartozol, a videó tartalom gyártásra neked van szükséged! Fedezd fel a lehetőségeket, hozd létre a lenyűgöző videó tartalmakat és tartsd a nézőidet lebilincsben!

Havi 100 000 Ft díjon. Beszélj jelenlegi partnereinkkel, az elégettség és elérés kapcsán!